Som com tu, sabem que ens agrada i que busquem

Som l'Ester i l'Eduard. Provenim de diferents entorns laboral. Fruit del nostre esperit emprenedor, vam obrir al 2010 el nostre primer negoci propi. No teniem experiència com a restauradors, però volíem iniciar un nou projecte que ens il·lusionés. El sushi el vam descobrir fa molts anys. Ens havíem estat formant a nivell amateur, sense més pretensions. A partir d'un viatge, vam decidir que ens hi hauriem de posar seriosament. Vam fer diversos cursos a nivell professional fins que vam agafar un bon nivell. Vam estar provant diferents productes per tal de trobar els companys ideals. 

Finalment vam decidir el nostre primer local per a Sushi al Carrer Santa Anna 16. Posteriorment hem obert una botiga amb productes d'alimentació oriental on també venem sushi a l'Avinguda Prat de la Riba 14. Darrerament em centralitzat l'obrador també al nou local. 

Oferim productes de primera qualitat, sempre que es pugui de proximitat (arròs, tonyina, verdura, etc.) o d'importació (Japò, Korea, Noruega, etc.).

 

El nostre arròs és marca MINORI. És un arròs de la varietat akita komachi. Original del Japó, el cultiven al Delta de l'Ebre amb resultats espectaculars. El  75% es destina a l'exportació.

La nostra tonyina prové de l'Ametlla, del GRUP BALFEGÓ. Tonyina roja del mediterrani, capturada en alta mar i sacrificada en el punt just i obtindre així una infiltració adequada de greix, característica d'aquesta espècie.    Tanquem del 7 al 10 d'abril. Ens veiem el dia 11.

Horari:

De dimarts a dissabte de 12.00 fins 22.00

De dilluns  de 18.00 fins 22.00.
Divendre i dissabte tanquem a les 22.30

Diumenge i festius tancat.

Contacte:

Carrer Amargura, 71, Reus

636 25 75 71

kokosushi.cat

Formulari de contacte